Share
roy_v 5:13pm, 19 July 2006
Hallo... ben een niet heel regelmatig poster hier, maar kijk wel vaak naar andermans foto's. Ik heb een vraagje...

Zijn er mensen bekend met de cursus(sen) fotografie van het Kade-atelier in Utrecht? Kreeg vorige week een flyer in mijn brievenbus, en ik ga zeker naar hun open dag (10 september) kijken, maar vraag me sowieso af of mensen er al ervaring mee hebben, qua niveau van de cursussen e.d.

Ik beschouw mezelf niet als beginner, maar zou wat meer handigheid in het gebruik van mijn camera willen krijgen, daardoor minder schroom om de straat op te gaan, en meer concreet met onderwerpen bezig willen zijn, door middel van de opdrachten die je daar krijgt.

Op de open dag zal me een hele hoop duidelijk worden, maar ik kan nu nog niet inschatten wat het niveau basis, midden en gevorderd inhoud. Misschien zijn er ook nog anderen die de Kade-ateliers niet kennen, kijk dan even op www.kadeateliers.nl
corinevr 12 years ago
Hoi,

Ik overweeg ook een cursus te volgen bij Kade Ateliers. Heeft iemand hier inmiddels al ervaring mee?
Ik ben erg benieuwd!
filmvanalledag 12 years ago
(Dat is een oud topic!)

Hoi,

In 2007 heb ik twee cursussen op het middenniveau-gedaan bij Kade, bij twee verschillende docenten. Erg leuk en stimulerend om hieraan mee te doen. Het zorgt ervoor dat je actief met bepaalde onderwerpen aan de slag gaat en om op die manier een stap vooruit kan maken in je fotografie. Op de open dag kan je snel genoeg bepalen op welk niveau je in wil stappen (Beginner / Midden / Gevorderd)
corinevr 12 years ago
Hé bedankt! Ja, ik weet dat het een oud topic was, ik kwam er via google bij terecht. Volgens mij hebben ze nu alleen nog maar basiscursussen en wat specialistische cursussen. Ik overweeg nu toch bij UCK een cursus te volgen. Daar hebben ze meer mogelijkheden op verschillende niveaus.
filmvanalledag 12 years ago
UCK ken ik alleen maar van horen zeggen. Als ik hun website weer eens bekijk is hun aanbod inderdaad veel groter geworden dan voorgaande jaren. Kade is wellicht wat anarchistischer dan UCK.
Foni7 11 years ago
Dit voorjaar heb ik een cursus gedaan bij Linda Bais, zie www.fotolokatie.nl. Ik vind het beslist een aanrader! De cursus is in verschillende onderwerpen ingedeeld waardoor allerlei aspecten van fotografie aan de orde komen. Inmiddels heb ik wat andere cursus- en workshop ervaring opgedaan, en daarmee vergeleken kan ik het nog steeds aanprijzen. Vooral in het samen bekijken en bespreken van de foto's is Linda erg sterk, daar heb ik het meeste van geleerd.
Groups Beta