Testimonials

Write a testimonial

oooooohhhhhhhh es teu testimoni m'agradat mes que es d'en Sam jajajaja cuant em d'anar a fer fotos Josep?? :) I jo que dic de tu??? que..que..ets sa persona que se té mes paranoies sense sentit que conec xD de fet ets sa persona que m'ha fet quedar mes vegades amb cara de: bo que dius? jajaja aso es bo eh :)

September 19, 2008

Jo som un testimoni de que en Bagur és un Pro sssssssss jajajaja tiu me feia ganes provar lu d'es tesimonis! Ke podem dir, açò és com fer una dedicatòria a sa carpeta a s'escola o a un campament d'es club es darrer dia de volta Menorca jajaja En Bagur és un crak, i com q som un testimoni m'heu de creure! jajaja "Se… Read more

Jo som un testimoni de que en Bagur és un Pro sssssssss jajajaja tiu me feia ganes provar lu d'es tesimonis! Ke podem dir, açò és com fer una dedicatòria a sa carpeta a s'escola o a un campament d'es club es darrer dia de volta Menorca jajaja En Bagur és un crak, i com q som un testimoni m'heu de creure! jajaja "Señoría... yo declaro inocente al acusado"! xdddd votau-lo! i donau-li visites!

Read less
September 18, 2008