• JoinedAugust 2005
  • Current cityBarcelona
  • CountryCatalunya
View all

Photos of Lali Masriera

Testimonials

Write a testimonial

Simplement brutal....., sense comentaris falsos i rebuscats..........

April 27, 2008

La fotografia és la tècnica de gravar imatges fixes sobre una superfície de material sensible a la llum basant-se en el principi de la càmera obscura. L'esperit sensible que s'amaga darrera l'objectiu de la visualpanic és l'encarregat de convertir aquestes fotografies en bocins d'art. Quan una persona gaudeix amb el… Read more

La fotografia és la tècnica de gravar imatges fixes sobre una superfície de material sensible a la llum basant-se en el principi de la càmera obscura. L'esperit sensible que s'amaga darrera l'objectiu de la visualpanic és l'encarregat de convertir aquestes fotografies en bocins d'art. Quan una persona gaudeix amb el seu treball i, a més, té unes qualitats extraordinàries, necessàriament es nota en totes les coses que fa. Segueix així i deixa que continuem gaudint del teu treball!

Read less
April 14, 2008

Qualsevol detall on aquesta noia enfoca l'objectiu es converteix en alguna cosa especial. Qui havia de dir que dues ratlles poguessin ser tan expressives. A vegades fa fàstig de lo bé que ho fa, sincerament :) Conclusió: No costa gaire entrar, i segurament hi voldràs tornar! :D Come in and enjoy!

February 8, 2008

tus fotos son íntimas y contienen la emoción visual, algo poco revelado aún...

November 12, 2007
victor says:

Mai havia vist treure tan de suc a coses tan petites i tan quotidianes. I si hi afegim la banda sonora d eles fotografies el resultat ja és meravellós.

November 6, 2007

One of my favourite photographers on Flickr. I really enjoy this work: abstract, colourful and fancy pictures carrying heavy sense... Congratulations!

October 8, 2007

La 'Visual Panic' no té pas pànic escènic, ni tan sols por, només molta curiositat i un ull molt bo per les coses petites i els seus déus.

September 29, 2007

On les textures cobren vida i el minimalisme assoleix els màxims nivells d'impacte!

August 30, 2007
M@nolito says:

Fas que les coses quotidianes semblin coses desitjables .

August 30, 2007
Deadpan Crate (deleted)

sweet, cute, very cool! girl

May 9, 2007

How many creativity in how less space :) Nice girl with nice mind, and nice heart :) simply lovely!

May 7, 2007