new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Lausanne 061 | by Fèlix González
Back to photostream

Lausanne 061

Lausana (oficialment en francès Lausanne) és una ciutat i comuna suïssa capital del cantó de Vaud i del districte de Lausana. Es troba situada a la vora del llac Leman enfront de la ciutat francesa d'Évian-les-Bains.

Lausana és la quarta ciutat més poblada de Suïssa després de les ciutats de Zuric, Ginebra i Basilea. En Romandia és la segona ciutat després de Ginebra. La ciutat és coneguda com la Capital Olímpica ja que és seu del Comitè Olímpic Internacional, a més del també esportiu Museu Olímpic.

 

Lausana (oficialmente en francés Lausanne) es una ciudad y comuna suiza capital del cantón de Vaud y del distrito de Lausana. Se encuentra situada a orillas del lago Lemán frente a la ciudad francesa de Évian-les-Bains.

Lausana es la cuarta ciudad más poblada de Suiza tras las ciudades de Zúrich, Ginebra y Basilea. En Romandía es la segunda ciudad después de Ginebra. La ciudad es conocida como la Capital Olímpica ya que es sede del Comité Olímpico Internacional, además del también deportivo Museo Olímpico.

es.wikipedia.org/wiki/Lausana

2,583 views
2 faves
23 comments
Taken on August 21, 2011