new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Haags UIT Festival komt eraan! | by Haags Uitburo
Back to photostream

Haags UIT Festival komt eraan!

Zondag 4 september zijn het Lange Voorhout én het Spuiplein in Den Haag de culturele hotspots met podia vol klinkende namen, een veelheid aan verrassend straattheater, amateurkunst en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het komende culturele seizoen.

 

Gratis stadsontbijt en veel previews

De 39e editie van het Haags UIT Festival begint met een gratis (!) cultureel ontbijt op het Spuiplein (bij slecht weer binnen). Daarna openen theaters en andere culturele instellingen rondom het Lange Voorhout (waaronder Diligentia en de Koninklijke Schouwburg), maar ook om het Spuiplein (Lucent Danstheater, Philipszaal, Theater aan het Spui) hun deuren voor rondleidingen en gratis previews. Kijk op onze website voor het complete programma van het festival!

 

Acties en aanbiedingen

Tijdens het Haags UIT Festival op 4 september worden in de verschillende informatiekraampjes en theaters kaarten met leuke kortingen verkocht. Bij de VVV Haags Uitburo aan het Spuiplein zijn gunstige theaterarrangementen te koop. En natuurlijk kan er bij de stand van het Haags Uitburo op het Lange Voorhout weer gegrabbeld worden naar vrijkaarten. Houd onze actiepagina in de gaten voor alle festivalaanbiedingen!

 

Feest in Den Haag

In het eerste weekend van september vindt niet alleen het Haags UIT Festival plaats. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september staat de stad bol van de evenementen: Noordeinde kunstdagen, ANWB Live, The Hague Pride en de Museumnacht. Check de website van het Haags Uitburo voor een overzicht van alle activiteiten!

18,777 views
25 faves
18 comments
Taken on September 5, 2010