new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Haags UIT Festival komt er weer aan! | by Haags Uitburo
Back to photostream

Haags UIT Festival komt er weer aan!

Aanstaande zondag 2 september vindt de 40ste editie van het Haags UIT Festival plaats! Het Lange Voorhout én het Spuiplein zijn dan de culturele hotspots met een buitenpodium, een veelheid aan verrassend straattheater, amateurkunst en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het komende culturele seizoen. Theaters en andere culturele instellingen openen hun deuren voor en gratis voorproefje van de voorstellingen van het komende seizoen. Op het programma staan onder andere VanVelzen, Ellen ten Damme, Mathilde Santing, Javier Guzman en Paul van Vliet. Kijk voor het complete programma op haagsuitburo.nl/haags-uit-festival!

 

Gratis cultureel ontbijt

Deze jubileumeditie van het Haags UIT Festival start om 10:30 uur met een groots, gratis Stadsontbijt op het Spuiplein, aan de Tafel van de Idee. Iedereen kan aanschuiven aan de 120 meter lange tafel van Piet Hein Eek. Op de Tafel zal doorlopend door diverse acts parade worden gemaakt voor de voorstellingen of concerten die ze vervolgens binnen in de diverse zalen zullen spelen.

 

Haags Uitburo op het UIT Festival

De stand van het Haags Uitburo staat bij het hoofdpodium op het Lange Voorhout voor het Escher Museum. Hier kun je weer voor 5 euro grabbelen naar vrijkaartjes en voor de helft van de prijs de handige UITpas aanschaffen. Natuurlijk is de Ticketshop in de Centrale Bibliotheek aan het Spuiplein ook geopend en is de gereduceerde UITpas ook hier te koop!

 

Feest in Den Haag

In het eerste weekend van september vindt niet alleen het Haags UIT Festival plaats. Op zaterdag 1 en zondag 2 september staat de stad bol van de evenementen: naast de kick-off van het cultureel seizoen met het Haags UIT Festival, staan de derde editie van de Museumnacht, Art & Fashion Noordeinde, het Internationaal orgel festival en tal van andere leuke evenementen op de agenda. Check de website van het Haags Uitburo voor een overzicht van alle activiteiten!

3,918 views
4 faves
3 comments
Taken on September 5, 2010