new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Inauguració "Sacsejar la mirada", 19 de desembre 2014 | by /UNZIP Arts visuals al Prat
Back to photostream

Inauguració "Sacsejar la mirada", 19 de desembre 2014

L'abril de 2013 varem iniciar el projecte JO PINTO! Tertúlies entre fans de l'art, una proposta amb la que preteníem compartir l'experiència i interessos de diverses pintores i pintors del Prat amb l'objectiu d'obrir un debat sobre el valor de la pintura, com a disciplina artística, avui en dia.

 

Després de vuit tertúlies al hall de Torre Muntadas, en les que hi han participat quasi un centenar de persones, volem fer un pas més en aquest procés de reflexió i coneixement col·lectiu a partir d'aquesta nova proposta que ocuparà la Sala d'Art Josep Bages al llarg de sis setmanes.

 

Ens proposem posar en relació l'experiència d'un grup de pintores i pintors pratencs amb la d'un grup de joves pintors i pintores vinculats a PictoBcn (un projecte que pretén documentar el context de la pintura contemporània a Barcelona).

 

Sacsejar la mirada és una exposició de pintura gens convencional que es posa en qüestió a si mateixa i es re-defineix per mitjà d'un seguit de trobades obertes (episodis) en les que s'estimularà el debat sobre l'actualitat de la pintura i els seus mites contemporanis.

Amb la participació de diverses persones convidades es realitzaran xerrades i activitats participatives en les que es plantejarà la posada en valor del treball d'artistes no especialitzats i/o no considerats inscrits en l'àmbit de l'art contemporani, proposant la porositat d'altres pràctiques que també ajuden a pensar l'ofici i la mirada creativa, així com els compromisos i dificultats que comporten aquestes pràctiques artístiques.

 

341 views
0 faves
0 comments
Taken on December 19, 2014